Altid mange flotte udklædte børn til fastelavn.

Vi slår d. 11. februar kl. 10.30

Podning og beskæring søndag d. 11. marts

Blomsterfestival i Odense

Besøg af en kunstner

aktivits kalender

Vi elsker, når der sker lidt ud over det sædvanlige.

Her kan du altid kunne følge med i hvilke aktiviteter der er aktuelle, hele året rundt.
Der vil f.eks. være foredrag, udstillinger, kursuser, festlige arrangementer såsom fastelavnsfest, fødselsdag o.s.v.

11. januar : Tøndeslagning kl. 10.30

I år bliver der en Pige-tønde og en drenge-tønde.

Alle børn i deres fine dragter er meget velkommen. Som altid er tønderne fyldt med spændende ting.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

14. februar: Valentiens dag.

Husk dem du elsker. Butikken er fuld af kærligheds-gave-idéer.

11. marts: Podning og beskærning.

Bent Poulsen, tidligere frugttræsproducent, kommer denne dag og guider os til rigtig beskæring af vores frugttræer og podning af nye frugttræer.

Kl. 10           Beskæring af frugttræer

Rigtig beskæring af dine frugttræer giver flere og bedre frugter! Vi starter med det teoretiske og fortsætter udendørs med praktikken, så tag varmt tøj og godt fodtøj på.

Kurset varer ca. 2 timer.  Det koster 50 kr. at deltage. Mødested: Kassen. Tilmelding i butikken, på facebook eller på www.charlotte@langeskov-planteskole.dk Betaling i butikken eller på Mobile Pay 40649534.

Kl. 13.30      Podning

Lær at lave dine egne frugttræer eller kom med kviste fra dit ynglingstræ, så det kan blive et flot og frugtbart træ i din have.

Bent fortæller først grundlæggende om podning, så du selv kan gå hjem og prøve. Bagefter poder han for dem der ikke har mod på det selv.

Klip kvisten, du ønsker at pode nu. Opbevar den i en plasticpose under kølige forhold. Kvisten kan godt ligge i køleskabet. Kvisten skal være et skud, træet har lavet sidste år. Klip gerne en god gren af, så vælger Bent selv den bedste kvist og poder den.

1 podning på grundstamme koster 60 kr.
Podning på frugttræ (299,95) er gratis.

Tilmelding nødvendig i butikken, på facebook eller på www.charlotte@langeskov-planteskole.dk.
Husk at oplyse, hvad du skal pode, så vi har grundstammer klar til dig.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.