Vi poder

Beskæring af frugttræer og podning

Søndag d. 11. marts.

 

Bent Poulsen, tidligere frugttræsproducent, kommer denne dag og guider os til rigtig beskæring af vores frugttræer og podning af nye frugttræer.

 

 

Kl. 10           Beskæring af frugttræer

Rigtig beskæring af dine frugttræer giver flere og bedre frugter! Vi starter med det teoretiske og fortsætter udendørs med praktikken, så tag varmt tøj og godt fodtøj på.

Kurset varer ca. 2 timer.  Det koster 50 kr. at deltage. Mødested: Kassen. Tilmelding i butikken, på facebook eller på www.charlotte@langeskov-planteskole.dk Betaling i butikken eller på Mobile Pay 40649534.

 

Kl. 13.30      Podning

Lær at lave dine egne frugttræer eller kom med kviste fra dit ynglingstræ, så det kan blive et flot og frugtbart træ i din have.

Bent fortæller først grundlæggende om podning, så du selv kan gå hjem og prøve. Bagefter poder han for dem der ikke har mod på det selv.

Klip kvisten, du ønsker at pode nu. Opbevar den i en plasticpose under kølige forhold. Kvisten kan godt ligge i køleskabet. Kvisten skal være et skud, træet har lavet sidste år. Klip gerne en god gren af, så vælger Bent selv den bedste kvist og poder den.

1 podning på grundstamme koster 60 kr.
Podning på frugttræ (299,95) er gratis.

Tilmelding nødvendig i butikken, på facebook eller på www.charlotte@langeskov-planteskole.dk.
Husk at oplyse, hvad du skal pode, så vi har grundstammer klar til dig.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld