Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Langeskov Planteskole A/S AF 1986
cvr nr.:10049598
Nyborgvej 39
5550 Langeskov
E-mail adresse : charlotte@langeskov-planteskole.dk
TLF.: 65381100
Etableringsår: 1986

Velkommen til Langeskov Planteskoles webshop. Hele Fyns plantewebshop. Vi leverer på Fyn men sender ikke planter til resten af Danmark. Du er også meget velkommen til selv at afhente.

Alle priser på Langeskov Planteskoles webshop er i danske kroner og inklusiv moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Du kan kontakte os på tlf.: 65381100 i Langeskov Planteskoles åbningstider eller på www.langeskov-planteskole.dk som vi besvarer indenfor 12 timer på alle hverdage. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis den vare du søger, ikke er på webshoppen. Måske vi kan hjælpe alligevel.

Vi gør opmærksom på, at prisen på webshoppen og i vor fysiske butik i enkelte tilfælde ikke altid er den samme på samme vare. 

 

Afhentning eller levering.

Bemærk! Grundet landets tilstande leverer vi i øjeblikket fragtfrit i de 4 første områder  ved køb over 1000,-

(vi kæmper for at få flere vare på webshoppen, men skriv i bemærkningerne, hvad du ellers søger, så ringer vi dig op, så det hele kan komme med.) 

0 kr.       5540 – 5550
0 kr. 5340 – 5350 – 5863
0 kr. 5300
0 kr. 5230 – 5240 – 5260 – 5290 – 5320 – 5330 – 5370 –

5792 – 5800 – 5853 – 5854 – 5856 – 5871 -5220

 
200,00 kr. 5000 – 5200 – 5210 – 5250 – 5270 – 5380 – 5390  5462 – 5491 

5492 – 5672 – 5690 – 5750 – 5772 – 5874 – 5883 – 5884 – 5892
300,00 kr. 5400 – 5450 – 5463 – 5464 – 5466 – 5471 – 5474 – 5485 – 5500 –

5560 – 5580 – 5591 – 5592 – 5600 – 5610 – 5620 – 5631 – 5642 –

5683 – 5700 – 5762 – 5771 – 5881 – 5882

Bestiller du kun blomster- og grøntsagsfrø, koster fragten 10,00 kr. uanset mængden og afstanden.
Vi bestræber at lever dine varer så hurtigt som muligt, inden for 1 -5 hverdage.
Ved afhentning af dine varer, får du tilsendt en mail når ordren er pakke og klar til afhentning. 
 
Kan du ved bestillingen forudse problemer med hensyn til aflæsningen eller kørselsforholdene, bedes du venligst kontakte os for nærmere aftale.

 
Levering af Big Bags.

Foregår leveringen med en fragtmand: Bemærk at hvis pallerne skal kunne flyttes rundt ud over bagtippen på fragtbilen skal der være kørefast anlæg. Ved levering af høje paller som eksempelvis sphagnum gælder desuden, at der kræves min. 2,4 meters frihøjde, hvis pallen skal placeres i carport eller garage.
Tilgangsvejen til leveringsstedet skal være kørefast med 4 meters frihøjde og uden hængende træer. Såfremt det ikke er muligt for fragtmanden at foretage en forsvarlig aflæsning på adressen, tages leverancen retur, og kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale. Ekstra leverings omkostninger må påregnes såfremt der skal foretages ekstra kørsel ud fra fragtmandens standard prisliste. Kan du ved bestillingen forudse problemer med hensyn til aflæsningen eller kørselsforholdene, bedes du venligst kontakte os for nærmere aftale.

Vi gør opmærksom på, at det kan forekomme, at varerne bliver leveret i flere omgange, da nogle af vores varer bliver sendt fra andre lagre eller direkte fra producenterne.

 

Sådan handler du hos os 
For at foretage et køb på Langeskov Planteskoles webshop, skal du igennem 5 trin.

 
 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Vælg levering/afhentning/betalingsmåde
 4. Godkend vores forretningsbetingelser
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
   


Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Langeskov Planteskoles webshop – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Betaling

Betalingskort er den mest sikre betalingsform på nettet, du er som forbruger 100 % sikret mod svindel og manglende leveringer.
Der opkræves ikke gebyr.
En anden fordel ved betaling med betalingskort, er at vi kun trækker det beløb der svarer til de varer der leveres. Er der mangler i forhold til de bestilte varer, kan vi tilrette betalingen og kun trække et beløb svarende til de varer der leveres.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afhentes/leveres eller sendes fra Langeskov Planteskole.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Der kan betales med Dankort, Visa/Dankort, Visa Elektron, eDankort, Mastercard, Visa, JCB, American Express og Maestro.

 

Ret til prisændringer forbeholdes.

Kundens ordre er bindende, når ordrebekræftelse er afgivet.
 

Fortrydelse

Du har ved køb på Internettet 14 DAGES FORTRYDELSESRET.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

          a) har modtaget din vare

          b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som
              leveres enkeltvis.

          c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af
              flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (charlotte@langeskov-planteskole.dk) eller tlf. 40649595. I din meddelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot, at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelse om dette.

Fortrydelsesretten er gældende fra modtagelsesdatoen. Fortrydes købet kontaktes Langeskov Planteskole på tlf. 65 38 11 00. Her får du oplyst retur adresse.

Hvis en handel fortrydes, skal varen tilbagesendes for kundens egen regning. 
 

Returnering:
 

Du skal sende din ordre retur til os uden unøding forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for Bigbags.
Udgifterne for returnering af disse varetyper forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 500,00.


Varer undtaget af fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget af fortrydelsesretten:

Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter.
Levering af varer som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.


Du mister fortrydelsesretten, hvis:

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskab og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betrager vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om, at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med sammen betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sende til:


Langeskov Planteskole
Nyborgvej 39
5550 Langeskov


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.


Hvad skal jeg sende med tilbage ?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 

Som kunde hos Langeskov Planteskoles webshop er man omfattet af købelovens regler om returret og du har selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at reklamationsretten er begrænset af varens holdbarhed, hvorfor en eventuel begrænsning af reklamationsretten varierer efter beskaffenheden af varerne i de enkelte varekategorier.
Reklamationer af synlige fejl eller mangler skal ske straks og senest 3 dage efter partiets modtagelse, da det letter reklamationen. 
 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation sendes billeder samt beskrivelse af plantningen og pasningen af planterne. Herefter vil faguddannet personale fra Langeskov Planteskole vurdere sagen.

Planter der reklameres over skal være passet efter forskrifterne, se evt. mere information på
sikkerhed for vækst.

En eventuel erstatningsudbetaling er maksimeret til varens fakturapris, inklusiv fragt.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


Vi refunderer rimelige fragtomkostningerEr reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Langeskov Planteskole
Nyborgvej 39
5550 Langeskov

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 

 


Udsolgte varer 

Hvis en vare er udsolgt eller ikke er tilgængelig, vil vi så vidt det er muligt blive erstattet, med en tilsvarende vare. Hvis der er afvigelser, erstatter vi kun med kundens accept. Er ordren bestilt med betaling via betalingskort, og varen ikke kan leveres og der ikke kan findes et alternativ, leverer vi resten af ordren og trækker kun det beløb der svarer til de leverede varer på betalingskort.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Langeskov Planteskole, har vi brug for følgende oplysninger: 
 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnr.
 • E-mail adresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Langeskov Planteskole.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Langeskov Planteskole A/S af 1986 har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på langeskov-planteskole.dk er direktør Charlotte Andersen.
 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
Oplysninger afgivet til videregives til Planteskole Ringen for du kan få gode tilbud og faglige nyhedsbreve, men videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Som registreret hos Langeskov Planteskole har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Langeskov Planteskole via e-mail 
charlotte@langeskov-planteskole.dk
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere webshoppen.
________________________________________________________________________________

Klageadgang.
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Charlotte Andersen på Charlotte@langeskov-planteskole.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt :
Forbrugerklagenævnet, kfst.dk
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
41715000
kfst@kfst.dk
eller 
Forbrugerombudsmanden, forbrugerombudsmanden.dk
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
41715151
forbrugerombudsmanden@kfst.dk


Brug denne standardfortrydelsesformular:
http://www.langeskov-planteskole.dk/standardfortrydelsesformular/
 
 •