Besøg Danmarks flotteste havecenter.

En blomstrende oase midt i Danmark.

 

Et levende og spændende shoppingsted med planteskole, havecenter og café.
Vi bestræber os på at have fyns største og mest kvalitetsbevidste udvalg af haveplanter, stueplanter og afskårne blomster, samt lærke og trendy tilbehørsprodukter til både hus og have.
 
Langeskov Planteskole blev startet i 1928 på 2,1/2 ha. jord. Produktionen bestod af alt til faget hørende, men i meget små antal. Igennem årene købte planteskolen mere og mere jord til, og var på 125 ha, da den var på sit højeste. Produktionen var grundstammer, hæk- og skovplanter, ungplanter af sirbuske samt gran og fyr.

Med lidt skelen til et evt. kommende generationsskifte, skulle der i 1990 - 91 tages beslutning om der skulle fortsættes med salg til private, eller vi skulle koncentrere os om markkulturerne.

Charlotte Andersen, ejer, planteskolegartner og daglig leder.

Vi valgte detailsalget og byggede 2 drivhuse på 1800 m2. De blev indrettet med alt hvad der hører til et havecenter. I 1995 byggede vi endnu et drivhus på 1300 m2, hvoraf en del af arealet blev brugt til café.
I flere år havde vi haft planer om en forevisningshave eller lignende, men først i 1997 blev de realiseret. Der blev anlagt 25 idéhaver, hvor kunderne henter inspiration til deres egne haver og følger planternes vækst.
Til havecentret hører et udendørs salgsareal på ca. 1 ha. I 2000 blev 700 m2 overdækket og brugt til hovedsageligt sommerblomster.

 

Hold altid øje med aktivitetskalenderen. Året igennem byder vi på specielle aktiviteter, kurser, events m.m.
Havecentret beskæftiger ca.15 personer hvoraf de 2/3 er udlært inden for det grønne område.
Tag gerne børnene med. Vi byder på legehjørne i caféen, udendørs legeplads samt rig mulighed for at få brugt sanserne. 

 


.

  

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld