Krukker

Vi har et bredt og varieret sortiment af frostsikre krukker. Kvaliteten er høj og vores krukker danner en elegant base for fx sommerblomster og stedsegrønne planter i enhver have. Vi har udvalgt designs, der spænder lige fra det romantiske til det minimalistiske.

For at sikre krukkens holdbarhed, anbefaler vi at fylde leca-kugler i bunden som dræn samt at placere krukken på praktiske krukkefødder.

 

Du kan vælge at beskytte din terrasse eller dit gulv med underfade. Vi fører underfade i rødler, blå, hvid og sort fra 21 – 40 cm i diameter.

 

For at sikre at din nye krukke ikke springer i frostvejr, placeres den på 3 praktiske krukkefødder. Krukkefødder hindrer også myrerne i at invadere krukken i sommerhalvåret.

 

For nem håndtering af de ofte tunge krukker og indendørs skjulere, kan de praktiske krukke-trolley's være en nem løsning. De fås runde og firkantede i 2 størrelser.

Kolonne 1

Kolonne 2

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld