Johannes Larsen rosen.

Opstammede roser

På 60 eller 80 cm. høj stamme.

Oplev rosernes vidunderlig verden lige nu.
Det er med roser som med biler.....

........der arbejdes hårdt på at finde nye, forbedrede modeller hele tiden!

Engang var der 2cv'er på vejene og Gisselfeldt roser i haverne. Nogen har Gisselfeldt stadig, meget, meget få har 2cv'eren! Naturligvis, tænker man, når det angår bilen, men hvad med rosen?

For mange er navne som Peace, Queen Elisabeth og Karen Blixen navne man kender, og endda forventer stadig at kunne købe. Der er en grund til at man ikke kan købe en 2 cv'eren; der er jo kommet en bedre model!

Det er der altså også inden for roserne, endda meget bedre modeller. Det tager flere år at teste en rose for, hvor lang blomstringstiden er, hvor mange blomster den sætter, hvordan klarer den hårde vintre, hvor sund er den, hvordan ser blomsterne ud efter meget regn osv. osv......

I øjeblikket kan du opleve roserne Ambiente, Michael Angelo, Focus, Inspiration og Charisma, der alle er super gode sorter.
Kom endelig altid og spørg, når du søger roser. Vi deler gerne ud af vores viden.
Søger du en speciel sort rose, vil vi gerne hjælpe. Det er ikke sikkert vi kan skaffe den øjeblikkeligt, men har du tålmodighed er der gode chancer. Se mere her.

Opstammede roser.

Vi elsker opstammede roser, og synes de bruges alt for lidt i haverne eller i krukker. Udvalget af sorter er stort (både engelske og historiske) og farverne varierer fra blå til hvid over rød, gul, orange og rosa. stammehøjden er enten 60 eller 80 cm.

Se det store udvalg af roser her. 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld